Posted by tafiropoorpoi on Feb 16, 2022 14:46:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšujú všetky ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger - Sniper Game 2022 version ▞▞▞
Zvládnem len toľko reklám. Keď trávite VIAC času sledovaním reklám ako hraním hry, je to príliš veľa. Získajte stopu, programátori. Nikto neuvidí reklamy, ak hru po 10 minútach odinštaluje.
Ok...ale tie reklamy!
Reklamy sú dlhšie a častejšie ako herné epizódy. Musíte zarobiť veľa peňazí tým, že budete prevádzkovať iba reklamy s malými úryvkami hier. Hra bola odinštalovaná
Pekná hra v tejto musíme strieľať nepriateľov ovládanie a grafika je veľmi pekná, máme aj skiny na zbrane a raketomet je tam aj po každej reklame levelu je tam ale pekná hra
Pekná hra, ale dávam jej 2 hviezdičky, nie 5 hviezdičiek, pretože nemôžete meniť zbrane, môžete meniť zbrane, iba keď príde chyba zbrane, tak tento problém vyriešte
Hra nie je zlá, ale je čo zlepšovať. Reklamy sú mimoriadne rušivé. Reklamy sú dôvod, prečo odinštalujem.
Naozaj sa mi tá hra páči a je veľmi návyková (som na úrovni 1287), ale v mnohých reklamách je niekoľko zlých vecí a po úrovni 800 sa podľa mňa úrovne vrátia späť na začiatok, takže hráte na úrovni 801 úroveň 1. Odporúčam však.
Celkom dobrá interakcia, ale reklamy na konci každej hry je príliš veľa, bolo by v poriadku, keby každé 3 hry, ale príliš veľa.
Práve som začal hrať a je to pekný malý žrút času. ja si to užívam. Len som zvedavý, kedy sa odomkne brokovnica. Dostávam upozornenia „nová zbraň“ a „brokovnica čoskoro“, ale brokovnica sa nikdy neobjavila a tieto upozornenia už nedostávam.
Docela dobre
Milujem túto hru, ale má príliš veľa reklám. Zakaždým, keď dokončím úroveň, prehrá sa reklama. Viem, že je to bezplatná hra, ale vážne.
Johnny Trigger - Sniper Game 액션 txyq
Toto začalo, jedna z mojich obľúbených hier. Prešiel som stovkami hier, ale JTSniper je „The Last Man Standing“. Všetko s ním bolo dokonalé, až kým som nedosiahol úroveň 2750. Potom začali, Bugs, Quirks, Flaws. Keď som dosiahol 3000, zhoršili sa. Teraz sa to začalo motať okolo pamiatok. Na úrovni 3133 je to vtip! Zamotáva sa to so všetkým v hre. Posunúť zrak na nepriateľa?! Odletí, vypadne z dosahu, nepohne sa, nevystrelí! Oprav chyby alebo odídem a stratím 3133 ls
Má opakujúce sa úrovne, získavanie lepších zbraní, ktoré sa ukážu ako hlúpe a nestojí za všetok herný čas na ich získanie. Je tu pár dobrých vylepšení. Ľahko sa hrá, zaplatil som za menej reklamy, stále je veľa reklám.
Je to zábavná hra, odstreľujte hlavy... Neodstreľujte ich, len ich zastreľte. Je zábavné byť hrdinom niekoho, kto by mohol byť zastrelený alebo bodnutý. Jediná vec, ktorá sa mi nepáči, je, že keď odomknete zbraň na dlhé hranie, nedovolí vám ju použiť alebo kúpiť, napríklad som skúsil ťuknúť na novú zbraň, ktorá sa objavila, a nestalo sa Nerobil som nič, len odpočítaval sekundy. Celkovo je to však naozaj zábavná hra.
Jednoduchá, návyková hrateľnosť. Reklamy nie sú zlé, ak zaplatíte za doplnok bez reklám. Kiežby bolo viac miest. Po takmer 1000 leveloch mám pocit, že som už videl všetky miesta a konfigurácie padouchov.
Lepší je normálny Johnny Trigger
Ak máte hodinu na zabitie, môžete tiež nájsť reklamný kanál v televízii, pretože pri hraní tejto hry strávite iba asi 15 minút z tejto hodiny skutočným hraním hry.
Myslím, že toto je hra, ktorá sa mi zdala ťažká jednoducho preto, že je ťažké prinútiť miesta spočívať na objekte, ktorý treba strieľať. Keď som našiel cieľ, moje miesto sa stále ťahalo na stranu a zmarilo môj výstrel. Takže som túto hru dlho neskúšal, pretože to bolo otravné.
Spočiatku to bolo zaujímavé, ale potom sa úrovne opakovali. Potom, po niekoľkých týždňoch hrania, je potrebné povolenie, ktoré im umožní používať osobné údaje na zacielenie reklám. Nie je to TAKÁ zábava... Odinštalovanie.
Skvelá hra, ale od najnovšej aktualizácie systému Android má problémy s otvorením. Prosím opraviť
Je to v poriadku, ale tu je hlavný problém s hrou. 1. Každá misia je doslova rovnaká 2. Vylepšenia stoja príliš veľa, nehovorím 10 000 len za tlmič na ostreľovačke 3. Vaša postava sa nekryje/nekrčí pri nabíjaní alebo nemierení jeho ostreľovač. 4. Ako pridať hru, keď budete sledovať pridávania, aby ste získali vylepšenia. Hra je v poriadku, ale to sú hlavné problémy.
Veľmi pekná hra, je taká zábavná a jednoduchá, takže chcem povedať, že ju urobte viac 3D, to je všetko
Táto hra je v podstate len pozeraním 30-sekundových reklám s ďalšími 15-sekundovými „hrateľnými“ reklamami (otvorí obchod Play, keď sa pokúsite na čokoľvek kliknúť). Chcete nejaké peniaze? Sledujte reklamy. Chcete inovovať? Sledujte reklamy.Chcete ďalšie kľúče? Sledujte reklamy. Chcete skiny? Sledujte reklamy. Chcete hrať ďalšiu úroveň? To je pravda, pozrite si nejaké šialené reklamy.
Edit:. K mnohým reklamám a zamrznutiu pri zobrazení a.
Merge Plants: defensa zombi Arcade azr
Všetko bolo v poriadku, kým sa hra nezablokovala, teraz už nemôžem získať vyššiu úroveň zadarmo. Ak by všetko išlo dobre, dal by som 5 hviezdičiek, teraz len 3.
Zábavná hra, ale príliš veľa reklám.... zabíja zábavu naozaj rýchlo! 😞😞😞
Je to dobré, ale reklamy nemôžem preskočiť a je to také nepríjemné, ale hra je OK
Táto hra je zaujímavá, pretože môžete použiť rozsah. Používanie ďalekohľadu je zábava!!! A ext. Dúfam, že bude ďalšia hra s johnnym triggerom😀😀😀😀 bismillah hirohman nirahhin
Aký vtip!! Ich čas je viac "AD" ako čas hry! Musia byť VÁŽNE zranení pre peniaze... reklama po každých 5 sekundách hry. Mohla by to byť dobrá hra BEZ VŠETKÝCH REKLÁM. Je to príliš zlé...
Nie je to zlé ale dlhšie trvá reklama ako misia
Potenciálne dobrá malá hra, ale pokazená všetkou reklamou na ďalšie nekvalitné hry bude z môjho sveta odstránená
Celkom dobrá hra, ale reklama na hole-io je tak strašne dlhá, že som ju nenačasovala, ale musí byť dlhá aspoň minútu, neznesie reklamy, ktoré dlho vymazali veľa dobrej hry kvôli extra dlhým reklamám vymaže aj túto pozerať viac reklám a potom hrať
najlepšia hra vôbec
Táto hra je taká zábavná! Som na úrovni 616 a je to úžasné! Jedna vec, ktorú môžete pridať viac máp, je trochu nudná, keď existujú iba tri mapy
Túto hru jednoducho milujem. Úžasné misie, úžasné zbrane to jednoducho milujú. Ale myslím si, že táto hra potrebuje nejaké veci, ako sú denné misie, balíčky zbraní, zbrane môžeme upgradovať nielen reklamami, ale aj peniazmi. A myslím, že misie hrám znova a znova, takže pridajte ďalšie mapy a nové misie. Ďakujeme za počúvanie a pridajte tieto funkcie, aby bola hra lepšia.🙏🙏🙏
Johnny Trigger - Sniper Game მძაფრსიუჟეტიანი ran
Miloval som túto hru, ale už ju nemôžem načítať, stále padá 😫 prosím vyriešte ju alebo ju budem musieť odstrániť
Zábavná zábava Zábava Zábava Zábava Zábava Vyhadzovanie vecí do vzduchu pomocou RPG je výnimočné, vývojári odviedli dobrú prácu, keď zaviedli techniky a grafiku, aby bola táto hra zábavná a hrateľná pre všetky vekové kategórie, ak si myslíte, že ste veľkí a radi zväčš sa, potom pokračuj a pohraj sa s touto hrou Johnny Trigger.
Vynútené reklamy. Chápem, že všetci potrebujete peniaze a všetko. Ale odľahčite. Existuje správny spôsob, ako aplikáciu predávať a stále zabíjať.
Táto hra by bola zábavná, ale je PLNÁ reklám. Hráte 10 sekúnd a potom 30 sekúnd sledujete reklamu.
Je to zábavné, občas sa mi pokazia a musím hru zavrieť a vytiahnuť ju späť. Bolo by pekné, keby ste si mohli vybrať, ktorú zbraň chcete použiť, ale hra vám priradí zbraň, ktorú používate, a nemôžete ju zmeniť.
Táto hra má potenciál, ale v mnohých smeroch zaostáva. Plusy: Jednoduché hranie, plynulá animácia skvelá grafika. Nevýhody: Neschopnosť vybrať si zbraň z jednej dosky na druhú. Nie je dosť spôsobov, ako zarobiť peniaze a REKLAMY. Ako už uviedli iní, množstvo reklám v tejto hre je ŠÍLENÉ. Aspoň s pôvodným Johnnym Triggerom si môžete kúpiť verziu hry „bez reklám“, ale tu? Nie, zasekli ste sa pri sledovaní reklám bez možnosti inovácie.
Johnny Trigger - Sniper Game მძაფრსიუჟეტიანი qju
Toto je úplne zbytočná chybná hra Ak si ju stiahnete, váš telefón sa pokazí a nedovolí, aby fungovala iná aplikácia. Veľa reklám a chýb.
Parádna hra
Zaplatil som za verziu bez reklám, pretože som si hru užíval. Úrovne sa však stále opakujú a nie je tu nič nové, aby to stálo za to. Som sklamaný.
Môže to byť dobrá hra, až na to, že strávite viac času sledovaním reklám ako hraním hry. Navyše hlúpu hudbu nemôžete vypnúť.
Pozrel som si inzerát, aby som dostal odmenu. Dostal som odmenu. Teraz nemôžem prijať žiadnu inú odmenu. Dáva mi časovač a tlačidlo na prijatie nič nerobí. Nemôžem prijať žiadne skiny ani odmeny. Hra pôsobí zvláštne a rýchlosť pohybu vášho zameriavača je pomalšia, než by mala byť.Rozhodne sa neoplatí stiahnuť. Pred odinštalovaním sa uistite, že ste klepli na ozubené koliesko a potom na „Odvolať súhlas“, aby používatelia nemohli používať vaše informácie.
Johnny Trigger - Sniper Game Märulimängud znpq
Táto hra je plytvanie, nie je tu žiadna aktualizácia, nemenia sa úrovne alebo ste hrali to isté znova a znova päťkrát
Naozaj pekný spinoff originálu, ale mapy sa trochu opakujú a zdá sa, že upgrade tlmiča nefunguje. Mohlo by to byť lepšie s trochou viac lesku.
Dostanete reklamu. A dostanete reklamu. A dostanete reklamu... a dostanete reklamu. Chápem to, musíte zarobiť peniaze, naozaj to chápem. Ale keď trávim dvakrát dlhšie alebo dlhšie pozeraním reklám ako hraním hry, je to príliš veľa. Takmer som premýšľal o kúpe tohto, kým som si neuvedomil, že zaplatením by sa v najlepšom prípade odstránila len polovica reklám. Pohybujúce sa na.