Posted by tafiropoorpoi on Feb 16, 2022 14:58:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık altın ▞▞▞
▞▞▞ Formula Car Racing: Car Games 2022 version ▞▞▞
Hayır
Çok oyunculu bir mod olsaydı beş olurdu ama bunun yanında oyun destansı
oyun güzel oyun diye buna derim
Ccccccccc ooooooooookkkkkkkkkkkkkkk gggggggggüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzzz eeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Formula Car Racing: Car Games Стратегии pfu
Daha bir oyuna başlamadan önce üç reklam aldım. Grafikler, bir mobil oyun için şimdiye kadarkilerin altında. Ve bir oyuna girmek için bir dakikanızı boşa harcadığınızda, başka bir reklam var. Her 20 saniyede bir açılır pencereler alırsınız. Bu oyun berbat.
akşam yemeği
Bu çok havalı! Oyun oynamak için en iyi uygulamasının yanı sıra şaka yapmayı seviyorum, arabalardaki sayıları ve isimleri değiştirmek için bazı ayarlar yapabilirsiniz, yine de iyi!
Sercan elencek abi okusana abi lütfen beni hikaye de takip diyemısın seni çok geniş bir bakış açısıyla görmez ama hadi tarafından gözden geçirme beni etiketle hikaye de takip et diye atarmısın seni çok kazanmak çok 5500oluruz ve sebastian de takip et diye atarmısın mı yoksa davayı ama ama ihtiyacı ucuza almışsındır
Kötü grafiklere ve bir sürü Reklama sahip zayıf bir mobil oyun. Yine de sorun değil çünkü hiçbir reklam alamaz ve görünüşe göre %30 indirimli olan 75 £ karşılığında her şeyin kilidini açabilirsiniz. Çok zayıf bir mobil oyun için çok saçma.
Pekala, sorun şu ki, bu oyunlarda çok fazla reklam var ve 2 numara, bu oyun aslında güzel grafiklere sahip, ancak rakipler çok ez, lütfen daha da zorlaştırın, gerçek bir f1 yarışı istiyorum, bu oyunu çok daha fazla yapın rekabetçi, yenmek çok kolay
Formula Araba Yarışı gerçekten etkileyici ve hızlı pürüzsüz kontrollerin hızı tüm işlevsel oyunları kolay anlar.
Korkunç çünkü halesi yok ama çöpü çünkü grafikler berbat
Berrak reklam dan başka bi şey yok saçma sapan berbat onuda anlamak zorunda olabilirsin reklamdan oynayabilirsen
Formula Araba yarışı oyunu çok fantastik ve eğlenceli bir oyundur.Kolay kontrol sistemine sahiptir.
En pahalı arabaları aldım ama hız hala aynıydı
Formula Araba Yarışı harika bir oyundur. Pürüzsüz kontroller keyifli oyun çok ilginç en iyi deneyimi.
17 levelde sorun var. Zorluk toplam 12 CP'yi (kontrol noktası) tamamlamaktır, ancak 6 CP'yi tamamladığımda cp sayılmaz. 17 leveli 10 kereye kadar oynadığımı düşündüğümden ama cp sayılmaz. Düzeltebilir misiniz... Aksi takdirde oyun ossum.. Grafikler iyi.... Söylemek istediklerim bu kadar.
Fena değil güzel kontrol ama tüm yollar aynı. Ve yolun güzel bir dönüm noktası var.
iğrenç oyun ekran pembe oluyor tavsiye etmem 😵😵😵
Veysel
Arabalar çok pahalı en pahalısı yüz bin olmalı
ÇOK FAZLA REKLAM!!! WOW, açgözlülük tarafından mahvolmuş iyi bir oyun. Tüm bu reklamlar ÇILGINDIR!!! 0 yıldız
Formula Car Racing: Car Games حکمت عملی uwn
Formulas araba yarışı, çocuklar için çok etkili bir uygulama ve aynı zamanda çok seçkin bir oyundur. Benim için çok önemli bir oyun.
Şampiyonluk yarışından bahsedelim büyük bir hata var tamamen 1. sıra ile finale çıktım ama finalde ben yoktum
Kontrol çok kötü
Oyunu gerçekten seviyorum ama gerçekten sinir bozucu çünkü her oyundan sonra bana "reklamları kaldır" veya "tüm arabaların kilidini aç" veya her şeyin kilidini aç" veya "tüm seviyelerin kilidini aç" için bir reklam veriyor ve ilk bölüm için bunu umursamıyorum Bu şeylerin kilidini açabileceğimi söylemek için, ama tüm oyun boyunca Bu berbat çünkü telefonum bir zamanlar gecikiyordu ve neredeyse 50 dolarlık kilit açma satın alıyordum ve bu sadece o aptal açılır pencerelerden biri yüzündendi. Bu gerçekten sinir bozucu.
Lütfen sadece reklamları kaldırın, reklamları istemiyoruz, o yüzden lütfen yapın 🙏🙏
Formula araba yarışı oyunu, milyonlarca oyuncunun hayalidir. Bu oyun, oynamak için ilginç özelliklerle gerçekten güzel.
Bunu yeni indirdim ve reklamlar HER YERDE! Daha ilk yarışımı bile yapmamıştım ve 2 reklam arasında oturmak zorunda kaldım. Sonra oyun sırasında sürekli köşede görüntülenen reklamlar var. Hatta bir yarış sırasında duraklat tuşuna bastığımda birini izlemek zorunda kaldım! Benimle dalga mı geçiyorsun??? Şimdiye kadar oynadığım herhangi bir oyunun en kötü reklam deneyimi! Hayır teşekkürler!!! Bu oyunu indirmekle uğraşmayın. Kendinize zamandan ve hayal kırıklığından tasarruf edin. Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok başka yarış oyunu var.
Oyun çok güzel beş yıldızı hak ediyor. Lütfen deneyin
Skins for Minecraft PE Инструменти ezf
Çok fazla reklam, şimdi tamamlaması imkansız olan 17. seviyede sıkışıp kaldım. Görünüşe göre tüm oyunun kilidini açmak için seni ödemeye zorlamaya çalışıyorlar. Oyunun kendisi, özellikle ücretsiz bir oyun için gerçekten çok iyi. Oğlum ve ben gerçekten zevk alıyoruz.
çok fazla reklam
Bu oyunda çok fazla reklam var, duraklat'a tıkladığınızda bile dangggg gibi reklamlar gösteriyor Ve fizik çok kötü
Formula Car Racing: Car Games Strategiya iec
Kontroller, sudan çıkmış bir balık gibi yüzmeye veya çizgileri boyunca korkunç, acı verici bir şekilde yavaşlar. Harika bir oyun olabilir, bu yüzden oyun motorları aslında orada sadece her şey bir sorun gibi görünüyor
Oyun iyi ama kontroller kötü pls bazen çalışmıyor ve seviye 33'ü hızlı koymak için kontrol noktasını düzeltin daha fazla kimse o seviyeyi kazanamaz
Makara parayla araba aldım ve biter bu oyunda yapacak başka bir şey yok lütfen oyuna daha fazlasını ekleyin thx
Oyun çok ama çok güzel ben sonuncu arabayı vallaha oyun coooook güzel bu arada Türkiye vs Almanya kapışıcak onun için 2000bin lira birik dirmek için bu oyun da 🇹🇷🇹🇷😀😀
Bu oyundan gerçekten çok etkilendim ama eklemek istediğim tek şey çevrimiçi çok katmanlı seçenek
Formula araba yarışı harika bir oyundur. Kararlı çalışır ve zaman alıcı reklam yoktur. Arkasında harika ekipler var.
Hayatım boyunca oynadığım harika, harika, muhteşem bir oyun.
Formula araba yarışı harika bir oyundur. İlginç seviyelere sahip harika grafikler. Şiddetle tavsiye edilir
Grafik o kadar iyi değil. ama yine de yarış için iyi bir oyun
hiçbir şey yok. kontrolör safra yok
Bu çok güzel bir oyun 😀😀😀😀😀👍👍👍
çok. iyi. her kese önenirim
Formula araba yarışı oyunu çok şirin. Bu oyunun kontrolü çok güzel ve çok fantastik...
küçük mb'de çok düzgün çalışıyor Bunun 5 yıldız verdiğim bir rezon olduğuna inanamıyorum