(Android/iOS) Cooking Travel - Food truck fast restaurant povečati primogems hack
Feb 16, 2022 15:10:48 GMT
Posted by tafiropoorpoi on Feb 16, 2022 15:10:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Travel - Food truck fast restaurant ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Travel - Food truck fast restaurant IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povečati primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Travel - Food truck fast restaurant 2022 version ▞▞▞
Ni slabo, ni dobro, nemogoče je naprej 😠
Dobra
Shopping Mall Girl: Style Game Kasual csq
bolje
Ta igra super in fantastična mi je všeč!!
पभावती
Cooking Travel - Food truck fast restaurant સ્ટ્રેટેજી orlw
ឹរត៧ិ
Obožujem to igro! Drži me na prstih!!
Zabavna igra za družino.
Začasno bom pustil 5 zvezdic. Ker te igre še nisem preizkusil, a je ta na voljo in jo je mogoče igrati tudi brez povezave?
srečen
Užival sem v igri, ki jo preprosto sovražim, ko gledaš dodatke in se igra ustavi ali poteče, še posebej, ko premagaš 1 stopnjo ravni, nato si ogledaš oglas in se poteče, tako da izgubiš stopnjo, ki si jo pravkar opravil. Razumem, zakaj ljudje tam ne izgubljajo časa za igre z oglasi
Cooking Travel - Food truck fast restaurant Strategiya txe
še vedno ni posodobitev? čakal na nova mesta za kuhanje...
Smeti, pritisnete na dvojne kovance in izgubite življenje. Začeti je treba znova
Obožujem to igro💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
Zaenkrat tako dobro, preveč oglasov. Igram na Pekarni že 2 tedna, pojdi do zadnjega 4, da dobim ključe, da končam, oglasi se nenehno pojavljajo za nakup. Torej predvidevam, da me želi kupiti. Sem na zadnjem tovornjaku s hrano, ki ga hoče, naj prevzamem najpreprostejšo igro, vendar dobim največje število in dobim ključe. Igra je prirejena. Mislijo, da bom kupil. Ampak to je brezplačna igra, ki me ne zanima, da bi jo kupil.
Slabo aap
V redu je
Shiju Kp
Veliko zabave
Veliko preveč oglasov. Ustavitev igre, ki je obžalovanja vredno, vendar se ne more držati kot vsakič, ko zmagate na ravni.
Pretežko
Všeč mi je ta igra Cooking Travel-Fod Truck Restaurant..
Ubogi
Všeč mi je ta igra, da je zelo zabavna
Zelo mi je všeč ta igra
res ne
Prvotno sem mu dal 5 zvezdic, zdaj pa se moram strinjati z VELIKO mnenj. Prišel sem na nivo Marina in ne glede na to, kolikokrat klikneš na predmet, ga ne prepoznajo! Na žalost bom odstranil, če ne bo popravljeno, ker ne morete prestati ravni.
Cooking Travel - Food truck fast restaurant Стратегии cikg
Hotel sem ji dati 5 zvezdic, potem sem naredil posodobitev in začelo se je, da sem na začetku igre izgubil vse in bil sem na 5. tovornjaku. Zelo razočaran.
Zahtevno, a še vedno enostavno za dvig. Nisem škrt z ojačevalnikom in dragimi kamni. Všeč mi je in ko je moj nakup ni uspel, so mi denar vrnili v 24 urah
Izjemna zabavna igra
Uživanje v igri, dokler nisem dosegel stopnje 32, zdaj ne deluje.
Cooking Travel - 푸드 트럭 패스트 레스토랑 전략 esl
Všeč mi je! Res dobra igra!
Igra se zdi lepa, vendar bi rad, če bi še vedno dobili denar od vsake igre, tudi če nismo prešli ravni. Opazil sem, da se denar doda šele, ko preidete raven.
Ker je ta igra najboljša igra vseh časov
Včasih se prijavite, vendar uživam v tej igri
To je super, neverjetna in fantastična...... kuharska igra..
Zabavno je igrati igro
Tako kot pri vseh vaših igrah, ki jih prenesem, se ne igra po prvem puščanju, ne vem zakaj se ukvarjam s katero koli igro v trgovini Play, ki je tam, vseeno nikoli ne igram 🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁
Sabbir
Obožujem to igro! Tako zabavno je!!!
Zelo lepa igra je zelo pomembna za vas, da vsi prijatelji in družina delajo dobro in dekliški klub ali hamesha rahogi nisem prepričan
Kovanci niso miltaa
Všeč mi je, prosim, nadaljujte z dobrim delom
res obožujem t
Igra Sada hua
Igra se ne premika naprej. Stopnja Goruden takoyaki je končana.