Posted by tafiropoorpoi on Feb 16, 2022 15:13:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове увеличават примогемите ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
тази игра е толкова невероятна, че те обичам, кара ме да искам да бъда моден дизайнер, когато порасна и ми помага да бъда уверен в себе си и има добри модни съвети към тази игра е невероятна, наистина трябва да я опиташ !!! !😀😊
Всичко е наред, но изтеглянето отне три часа, така че трябваше да изчакам известно време, но си заслужаваше, въпреки че все още го изтегля в момента, но добрата игра не е най-доброто нещо, но обичам да виждам снимките, просто изчакайте въпреки че си заслужава и въпреки че ме заболя главата, предполагам, че все още е добре
беше толкова забавно за мен да играя тази игра! Обичам обличането, но имам чувството, че когато играем за първи път, не е необходимо всичко да бъде заключено~ (всичко maily)
Донякъде е добре, но има твърде много реклами и аз го мразя. Това е добра игра, но ще бъде по-добре без реклами, но това е моето мнение.
Това е страхотна игра! И бих искал да можеш да си направиш обувки и да не трябва да плащаш за прически и рокли
Еднообразни са коментарите и правиш едно и също
Играта е добра, но някои от ризите и полите са заключени, както и роклите и опциите за оформяне на косата също са заключени. Моля, отключете ги. Моля, приемете молбата ми.
тази игра е готина
Трябва да добавите нещо интересно 🤔 Останалото е хубаво
опитът е добър, но добре, покупките в приложението са твърде скъпи за моя вкус и дори не трябва да имате никакви покупки в приложението добре, ✂ не работи понякога поправете, че сега роклите са скъпи, дори мога да направя това, което имах да харча пари, когато не трябваше да го правя и все пак показваше, че е много съжалявам, че не мога да стигна до екранна снимка, защото изтрих екранна снимка, защото бях толкова разстроен и тогава косата и гримът дори не ме карат да започна. понякога това казваше, че е заключен, така че получава 1 🌟
НАЙ-ДОБРАТА ИГРА ВСЕГА!!!! Тази игра е толкова забавна. Можем да го украсим както искаме. И хората виждат нашите дизайни във видео и го оценяват. Можем също да си направим селфи и да отидем на фотоконкурс. Това трябва да е една от най-любимите ми игри за всички времена 🌺🌺🤩🤩
Тази игра отнема цяла вечност, за да се зареди, спира на 50 и спира да се зарежда. Нулирам телефона си и всичко!!!!😠😠😠
Не е лоха
Страхотно е, че можете да направите своя собствена снимка и да я поставите върху каквото и да проектирате, харесва ви
Трудно е да се насладите на игра, когато 2/3 от съдържанието е заключено и няма начин да го отключите, освен да го купите.
Тази игра е напълно гадна, повечето неща са заключени и трябва да плащате за тях, имам предвид защо трябва да плащате за коса и дрехи Мислех, че играта е безплатна и феновете продължават да искат заключени дрехи и тогава можете дори не им давайте това, което искат. Тази игра е много скучна игра и е напълно гадна, така че ако искате нещо забавно да инсталирате, просто не е тази игра. Ако можете да направите нещо за това, което казах, ще бъде наистина полезно. Tnx
Качеството на играта е доста добро.....проблема е, че докато режете дрехите ножиците не работят не знам какъв е проблема...и рекламите продължават да идват...все едно гледам реклами повече и не пускат...и ми се иска да има повече опции за дрехи...😔
Без съмнение тази игра е невероятна. Обикновено изтеглям игра и след това я изтривам само в същия ден, но това беше страхотно. Не успях да го изрежа. Тази игра е фантастична, но има толкова много неща в тази игра, които са заключени ето защо го изтрих, тъй като нямаше забавление. Ако този проблем бъде решен, тогава тази игра е изключителна и също така няма толкова голям проблем с рекламите. Идват само една до три реклами, така че предлагам тази игра. Благодаря ти.
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Головоломки vonp
По-лошо е, че се разочаровам от тази игра винаги, когато искам да измисля нова рокля, трябва да я сряза и когато я изрязвам, тя не се реже буквално, това е много разочароващо от тази игра, моля, решете този проблем, преди да я изтрия
Забавно. Но не ми позволява да избирам снимките си и изтрих приложение на телефона си, за да работи това приложение. Извинете, не казах ли 2?! Защото трябваше да изтрия 2 приложения, за да работи това приложение. И приложението все още се рестартира. 😢😞😤😡 моля, направете това приложение си струва да играете!😇 P.S. как изтривате старите си дрехи?
Играта е много яка.само един недостатък имате тия тъпи реклами както си играя и хоп три реклами за 20 секунди.МАХНЕТЕ ГИ ТЕС СМОТАНИ РЕКЛАМИ!!!!!!!!!!!!!!!!
se edno i sashto trqbwa fa prawish
Най-готина игра!😁😁😁😂😂
DIY Fashion Star - Design Game Hry na hrdiny kax
Защо трябва да купуваш неща? добре, те трябва да правят пари по някакъв начин, но не казвайте, че трябва да купувате всичко 😑. btw сложете само едно добавяне на добавките стават досадни.
толкова е трудно да играеш игра и след това бам! добавка тук и добавка там. половината от времето идват едни и същи добавки. достатъчно пъти, за да запомня редовете в добавките. това е смешно!
DIY ファッションスター ロールプレイング thrd
Страхотно е, забавно е да се играе и можете да се научите как да превръщате дрехите, които не искате, в други неща, но единственият проблем е, че всеки път, когато случайно щракна върху нас нещо с реклама върху него, когато сваля рекламата, това заключва нещата, но като цяло мисля, че тази игра е наистина забавна и благодаря, че трябва да я изтеглите, ако не сте го направили
Тази игра е добра, но......повечето от нещата са заключени.Трябва да платим истински пари, за да ги отключим....Трябва да запазите функция за монети, за да купувате заключени неща. Можем да плащаме (фалшиви) монети в играта за отключване на заключени неща.... Моля, направете нещо по въпроса.....
Не знам как да започна това, но тази игра е невероятна. Правя това свободното си време, когато нямам какво друго да правя, това е най-доброто нещо, което някога съм правил и когато играя на телефона си, това изскача. ще се ядосвам, защото трябва да спра да играя играта. но все пак те са малко прекалено много реклами, ме дразнят, но тогава все пак просто ги минавам и просто забравям за това и просто продължавам да играя, дайте тази игра с оценка от пет звезди, защото това е най-добрият график, който някога съм играл.
DIY Fashion Star - Design Game Игре улога wvlq
Някои неща, от които се нуждая, са заключени и трябва да платя за тях A+ за творческата идея, но B- за заключените неща и F- за рекламите, винаги съм в стрес от рекламите, има твърде много реклами и трябва да платите за това също, така че му дадох две звезди, защото рекламите, заключените предмети, но креативната идея, но стресираща
Ne sam q igrala owte no mi har
Това е хубава игра, но давайки й 3 звезди, защото има само няколко отключени артикула и повечето от изискванията на „Направи си сам“ се отнасят до неща, които са заключени. Поради това условие не можем да получим по-добри резултати в играта. Така че искам да поправите този малък проблем в играта. Не казвам, че отключвате всички неща, но моля, отключете някои произволни неща, които могат да направят играта по-забавна. Ако тази игра имаше повече отключени неща, тя може да заслужава пет звезди. БЛАГОДАРЯ ТИ.
Изобщо не ми е интересно , просто беше да подрежа плата или каквото и да е и да го доведа до заключение , нищо подобно , шишарките на клиентите дават заповеди и ние изпълняваме там поръчки нищо подобно , просто подрежете плата или каквото и да е и го донесете в заключение , НИЩО ДРУГО ВЪЛДУВАЩО И НИЩО ПРИВЛЕКАТЕЛНО , изобщо не се интересувам от тази игра сега 😔😔😔 !!!
МНОГО ОБИЧАМ ТАЗИ ИГРА.... но за съжаление щях да дам 5 звезди, но вие заключихте облечените и всичко, за да плащаме за моите фенове, които искат спорт, искат рокли, а аз не мога, защото вие заключихте това и някои стилове, които не мога да направя, така че това е разочароващо, тази игра беше забавна, но сега е жалко и силно препоръчвам да отключите още неща, за да мога да дам ръководства, моля, обичам тази игра, но има нужда от още неща, отключени......
Готино
Давам й 3 звезди, защото отнема време да се зареди и има толкова много реклами, но това е хубава игра, обичам, моля, оправете тези два проблема, благодаря!
Твърде много реклами и как така ви кара да гласувате и след това ви разбива сърце, ако не гласувате за това, за което разработчиците искат да гласуваме? Попитахте ме за мнението ми, затова ви го дадох, така че как не е наред? По принцип гласувайте за кого искате да гласуваме, или няма да стискаме палци. Така че защо изобщо ни молите да гласуваме, ако смятате, че е грешно, че сме дали нашето мнение?
Беше страхотно, докато всички заявки не се нуждаеха от рокли и аз не чакам пари, които нямам за него, трябва да можете да отхвърлите заявките, ако искате или в моя случай ТРЯБВА.
Тази игра е много лоша. В началото е нормално, но проблемът е, че по-късно в играта те принуждават да купувате неща, за да покачвате ниво, не само това, но играта има ТРЕВО МНОГО РЕКЛАМИ. Не получавайте това приложение.
WAAAAAAYYYYYYYYYYYYY Твърде много реклами. Трябва да направя едно нещо в играта и след това голяма дълга реклама. И това се влошава от факта, че това са едни и същи три до четири реклами отново и отново. И тази игра би била забавна, ако клиентите не продължаваха да искат артикулите, които трябва да купя, за да изпълня правилно поръчките си. И тогава губя точки, когато не ги купя.
Това е най-добрата игра за дизайн някога!!!!😆😆😆